Miben vagyunk jók?

✔ Széles körű szakmai tapasztalat

Karrierünk során eddig számtalan különböző funkciójú épületet terveztünk. A családi háztól kezdve a bevásárlóközponton át egészen a templomig, szinte minden típusú építmény létrejöttében volt szerencsénk közreműködni. Változatos tapasztalatunknak köszönhetően pontosan látjuk, hogy melyek azok a részletek, amelyek a gyakorlati használat során megkülönböztetik a jót a kitűnőtől. Ismerjük a közintézményekben, kereskedelmi és ipari épületekben folyó napi munkavégzést, átlátjuk, hogy milyen pontokra kell a tervezés során különös figyelmet fordítani, hogy a végeredmény a megrendelő és az épület közönségének igényeit is maximálisan kielégítse.

 

✔ Határidők betartása

Az elmúlt 20 év során soha, egyetlen alkalommal sem csúsztunk, a munkáinkkal mindig határidőre elkészültünk. Tiszteletben tartjuk a megrendelőink idejét, mert tisztában vagyunk azzal, hogy – különösen egy kereskedelmi vagy ipari létesítmény esetében – a késedelem komoly anyagi veszteséget jelenthet. Hisszük, hogy aki folyamatosan csúszásban van, az kapkodásra kényszerül, ami egyértelműen a minőség rovására megy. A pontosság ezért presztízskérdés a számunkra, immáron két évtizede.

 

✔ Pályázati feltételrendszerek ismerete

Számos esetben alkalmunk nyílt megtapasztalni, hogy egy pályázat kiírás során a feltételrendszernek való megfelelést és a pályázó igényeit hogyan lehet összhangba hozni. A kettő gyakran távol áll egymástól komoly szakmai kihívást jelentve az építész számára. Több tucatnyi sikeres pályázattal a hátunk mögött ma már ismerjük azon lehetőségeket, amelyek révén a pályázó – legyen szó cégről vagy egy családról – a pályázati lehetőségek maximumát veheti igénybe, miközben a pályázat kiírója is elégedett a végeredménnyel.

 

✔ A megrendelői elvárások maximális figyelembevétele

Egy kisvárosban vagy faluban autózva gyakorta tapasztalható, hogy a házak szinte tökéletesen ugyanúgy néznek ki. Az egy kaptafára készülő házakat általában ugyanaz az építész tervezte és csak minimális módosításokat tartalmaz. Mi nem hiszünk az ilyen „konfekció” tervekben, hiszen minden ember, család, cég más és más. Szeretjük a kihívásokat és igyekszünk megfelelni azoknak. A mi feladatunk nem abból áll, hogy egy meglévő tervrajzon pár vonalat igazítva eladjuk azt Önnek, hanem hogy szakmai tapasztalatunkat összehozzuk az Ön igényeivel és a kettőből egy stílusos, Önhöz tökéletesen illeszkedő épületet komponáljunk.